Print opties

Sluiten

Vegetarische gehaktballen in pittige saus met stokbrood

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor en bereid het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng het ei samen met paneermeel, gehakt, peper, paprikapoeder en 3/4 van het zout. Draai er balletjes van ter grootte van een golfbal. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de balletjes in 10 min gaar.
3
Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de resterende olie in een andere pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de gezeefde tomaten, sambal, gerookte paprikapoeder, chilivlokken en het resterende zout toe en roer door. Voeg de gehaktballen toe en laat vervolgens 10 min sudderen.
4
Hak de peterselie grof en snijd het brood in plakjes. Serveer de vegetarische gehaktballen in de pittige saus met brood apart en garneer met peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.