Print opties

Sluiten

Vegetarische groentelasagne

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen, de tomaten in stukjes en de paprika in blokjes.
2
Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de prei 2 min. Voeg de tomaat en de paprika toe en bak de groenten 4 min. Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken.
3
Schenk de passata en het water bij de groenten en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 8 min. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
4
Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep een laag saus in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Schep er weer wat saus op. Herhaal dit met de rest van de lasagnebladen en eindig met een laag saus.
5
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de lasagne. Bestrooi met de oregano. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin en gaar.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.