Print opties

Sluiten

Vegetarische groenten curry

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Boen de pompoen schoon, halveer, verwijder de pitten en hak in stukjes van 1,5 cm. Maak de wortel schoon en snijd in schijfjes. Snijd de aubergine in stukken van ca. 1,5 cm.
3
Pel de ui en knoflook en hak fijn. Verhit zonnebloemolie in een stoofpan en fruit de ui en knoflook 1-2 min. Voeg de currypasta en mango chutney toe en bak 2 min. mee.
4
Voeg de stukken pompoen, wortel en aubergine toe aan de pan, schenk de kokosmelk erbij en laat 15-20 min. zachtjes met de deksel op de pan stoven. Voeg de laatste 5 min. de doperwten bij de curry. Breng op smaak met peper en zout.
5
Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Bak het naanbrood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Rooster de kokosvlokken in een droge koekenpan en strooi over de rijst.
8
Snijd de koriander grof en garneer de groenten curry ermee. Serveer met de rijst en het naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.