Schaaf of snijd de komkommer in flinterdunne plakjes. Roer de suiker door de wijnazijn. Schep er de komkommer door en zet apart.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in blokjes.
3
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak ze in 8 min. zacht. Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken.
4
Schep de kerrie door het paprikamengsel. Schenk de kookroom in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de kikkererwten toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Hak ondertussen de peterselie fijn.
5
Verdeel de rijst over 4 borden. Schep er de kik kerrie bij en bestrooi met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.