Print opties

Sluiten

Vegetarische kipburger met zelfgemaakte mangosalsa

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Benodigdheden
1
Verwarm de oven voor en bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking. Laat de mangoblokjes ontdooien.
2
Meng de helft van de mangoblokjes in een blender fijn tot een puree. Hak de andere helft van de blokjes in kleine stukken en voeg deze toe aan de puree.
3
Verwijder de zaadlijsten uit de tomaat en snijd in fijne blokjes. Hak de jalepeño en koriander fijn. Pel en snipper de rode ui. Roer alles door de mangopuree en rasp het groen van de limoenschil erboven. Knijp ook 1/4 sap van de limoen uit boven de puree en roer door.
4
Verwarm olie in een pan en bak de burger 2 tot 3 min. aan iedere kant tot ze bruin en krokant zijn. Snijd ondertussen de komkommer in plakjes.
5
Beleg de triangelbroodjes met sla, komkommer, kaas, de vegetarische burger en top af met een paar lepels mangosalsa.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.