Print opties

Sluiten

Loaded fries met vegetarische rendang

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten rendang
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de pulled oats 8 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en de tomaat in blokjes. Verwarm olie in een pan en bak de knoflook, sjalot en tomaat op laag vuur aan.
3
Voeg, wanneer de sjalot glazig is, de komijn, kurkuma, fijn gesneden rode peper, sereh, zout en korianderzaad toe. Blus de ingrediënten af met kokosmelk en voeg de kokoscrème toe.
4
Voeg als de kokoscrème is gesmolten de kemiriepasta en kokossnippers toe en zet het vuur uit. Meng de pulled oats door het geheel.
5
Snijd de wortel, rode ui en koolrabi fijn. Meng in een steelpan de suiker, azijn en een snuf zout en breng aan de kook. Voeg de groenten toe en breng nogmaals aan de kook. Laat de groenten 10 sec. doorkoken en zet daarna het vuur uit. Giet de groenten af en laat ze afkoelen.
6
Haal de sereh uit de vegetarische rendang. Bak ondertussen de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de friet met de vegetarische rendang en zoetzure groenten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.