Print opties

Sluiten

Vegetarische nasi goreng

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de eieren in 7 min. hard. Verwarm voor de pindasaus in een steelpan de pindakaas met 2/3 van de ketjap en de sambal 1 min. zachtjes. Voeg het water toe en verwarm 2 tot 3 min. al roerende tot een gladde pindasaus. Voeg indien nodig wat extra water toe.
2
Pel en snipper de ui. Verhit in een wok de olijfolie. Fruit de ui 1 min. Voeg de nasigroenten toe en bak al omscheppend 4 min. Schep de nasikruiden erdoor. Pel de eieren en halveer ze of snijd in partjes.
3
Voeg de bloemkoolrijst toe. Bak de rijst met de groenten nog 6 min. op matig vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met de overige ketjap en peper.
4
Verdeel de nasi over 4 borden. Leg er de eieren bij. Schep de pindasaus over de nasi en bestrooi met de uitjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.