Vegetarische pinsa met burrata, gegrilde perzik en hot honey
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm een grillpan. Snijd de perziken in schijfjes. Gril de schijfjes perzik 2–3 min. per kant tot er mooie grillstrepen ontstaan.
2
Bereid de pinsa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm de honing samen met de crispy chili olie tot een hot honey.
4
Halveer de cherrytomaten. Beleg de warme pinsa met rucola, gegrilde perzik en cherrytomaten. Scheur de burrata in grove stukken en verdeel over de pinsa.
5
Drizzle de hot honey eroverheen. Pluk de blaadjes van de basilicum en verdeel over de pinsa. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.