Snijd de oesterzwammen in reepjes. Meng samen met 3/4 van de olie en de shoarmakruiden. Laat minimaal een uur marineren.
2
Pel en pers de knoflook. Hak de munt fijn. Halveer de komkommer in de lengte, schraap de zaadlijst eruit en rasp de rest grof. Druk in een vergiet of zeef zoveel mogelijk vocht uit de komkommer. Meng de komkommer met munt, knoflook, yoghurt, resterende olijfolie, peper en zout tot een tzatziki. Zet in de koelkast tot gebruik.
3
Verwarm de oven voor op 220ºC. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
4
Leg de oesterzwammen op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. in de oven.
5
Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat kort afkoelen.
6
Beleg de pitabroodjes met oesterzwam, rode ui, paprika, veldsla en tzatziki.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.