Snijd de preien in plakjes van 1 cm dik en spoel af. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook dit in 15 min. gaar, voeg na 5 min. de prei toe.
2
Giet de aardappelen af, stamp met behulp van een pureestamper tot een grove puree en breng op smaak met de kerrie, kokosmelk, grof gemalen mosterd, peper en zout.
3
Verhit een pan met water en breng aan de kook, voeg de doperwten toe en kook 4 min. Giet af en roer de doperwten door de preistamp.
4
Verhit ondertussen een pan met olijfolie en bak de vegetarische spekjes goudbruin. Bereid de vegetarische rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes.
5
Verdeel de preistamp over de borden en schep hier de vegetarische spekjes op. Serveer met de vegetarische rookworst.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.