Print opties

Sluiten

Vegetarische quiche met pompoen, spinazie en feta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de quichevorm in met de boter en bekleed met het bladerdeeg. Leg bakpapier op het bladerdeeg, voeg bakkorrels toe aan de vorm en bak het bladerdeeg 10 min. blind in de voorverwarmde oven.
2
Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de helft van de olie over de pompoen en rooster 20 min. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
3
Verhit ondertussen de resterende olie in een pan en bak de spinazie tot deze geslonken is. Druk het vocht eruit in een vergiet.
4
Ris de tijm van de takjes. Klop de eieren los in een kom en meng met de room, oude kaas, tijm, zout en peper tot een egaal mengsel.
5
Halveer de cherrytomaatjes en verkruimel de feta. Verdeel het roommengsel over de bodem van de quiche en verdeel de pompoenblokjes, spinazie, cherrytomaatjes en de feta over de vorm. Bak de quiche 40 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.