Pasta lovers opgelet, maak van je spaghetti bolognese een spaghetti bololinzen! Niet met gehakt, maar met de lekkerste linzen. In een handomdraai gemaakt en zo op tafel. En wist je dat deze spaghetti boordevol eiwitten en vezels zit? Smakelijk eten!
Houd je van de Italiaanse keuken en ben je op zoek naar een heerlijk en gezond gerecht dat snel en gemakkelijk te maken is? Dan is onze vegetarische spaghetti bolognese met Bonduelle linzen het perfecte recept voor jou! Dit gerecht is niet alleen lekker en makkelijk te maken, maar ook nog eens rijk aan eiwitten en vezels dankzij de toevoeging van Bonduelle linzen. Perfect dus voor een snelle en voedzame maaltijd.
Naast dat linzen erg voedzaam zijn, zijn ze ook erg veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. In dit spaghetti recept zorgen de linzen voor een heerlijke smaak en textuur die perfect samengaat met de tomaatjes, ui en geraspte kaas. Het resultaat is een gezonde en voedzame spaghetti bolognese die geschikt is voor het hele gezin. Daarnaast zijn ze, doordat ze zo hoog zijn in vezels en eiwitten, de perfecte vleesvervanger. En dat niet alleen, de linzen hebben ook een heerlijke bite en structuur, wat je vega spaghetti helemaal afmaakt. Ontdek zelf hoe makkelijk en hoe lekker een dagje minder vlees kan zijn!
Dat je met linzen heel goed kunt variëren, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Linzen zijn een heerlijke en voedzame toevoeging aan veel gerechten, zoals soepen, stoofschotels en salades. Combineer linzen bijvoorbeeld met een smaakvolle salade en tonijn, zoals in dit recept voor tabouleh met linzen en tonijn. Leuk als hoofdgerecht, maar ook superlekker als bijgerecht! Een andere smakelijke optie is deze bloemkoolsteak met linzensalade. Een heerlijke vegetarische optie met geroosterde bloemkool.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment