Pel en snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in reepjes. Halveer de tomaten. Rasp de Parmezaanse kaas.
2
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 8 min., tot de sappen vrijkomen.
3
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel ondertussen de linzen af en laat ze goed uitlekken.
4
Roer de tomatenpuree door de groenten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 5 min. op laag vuur.
5
Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de linzen-bolognesesaus. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.