Print opties

Sluiten

Vegetarische spaghetti bololinzen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Pel en snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in reepjes. Halveer de tomaten. Rasp de Parmezaanse kaas.
2
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 8 min., tot de sappen vrijkomen.
3
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel ondertussen de linzen af en laat ze goed uitlekken.
4
Roer de tomatenpuree door de groenten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 5 min. op laag vuur.
5
Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de linzen-bolognesesaus. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.