Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de spruiten schoon. Verwijder de schil van de knolselderij en snijd in blokken van 2 cm. Snijd de winterpeen in plakken van 1 cm dik.
2
Verhit een pan met boter en bak de spruiten, knolselderij, winterpeen en tuinbonen 5 min. aan. Voeg hier de tomatenpuree aan toe en roer dit door. Blus het geheel af met de rode wijn.
3
Meng het bouillontablet met 300 ml kokend water. Voeg dit toe aan de vegetarische stoof. Gaar het geheel 20 min. totdat de groenten gaar zijn.
4
Verdeel ondertussen de aardappelwedges over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en plaats deze 15 min. in de oven.
5
Snijd de tuinkers los. Serveer de groentestoof met de aardappelwedges en garneer met de tuinkers.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.