Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken. Meng de kruidenpasta met 1/3 van de olie. Schep de kikkererwten erdoor en zet apart om te marineren.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en rasp grof. Schep de komkommer door de yoghurt.
3
Pel en snipper de ui. Snijd de prei in ringen en de paprika in blokjes. Hak de koriander grof.
4
Verhit in een ruime koekenpan de overige olie. Fruit de ui 1 min. Schep de prei en de paprika erdoor en bak nog 4 min. Schep de kikkererwten met de marinade erdoor. Schenk de kokosmelk in de pan en verwarm nog 3 min.
5
Verdeel de rijst over 4 borden. Schep er de tandoori bij. Bestrooi met koriander en serveer met de raita.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.