Print opties

Sluiten

Vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui fijn.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruidenpasta toe en bak 1 min. mee. Voeg vervolgens 1/3 van het water toe en kook het geheel totdat het water is verdampt. Voeg daarna de Mutti Polpa toe en kook 3 à 5 min. op laag vuur.
3
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Voeg de kikkererwten, tomaat en het overige water toe aan de pan en laat de curry 8 à 10 min. op laag vuur sudderen. Voeg de spinazie, in delen, toe en laat slinken. Breng de curry op smaak met peper.
4
Bak de naambroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd vervolgens in kleine stukken. Hak de koriander fijn. Serveer de curry met naanbrood en garneer met koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.