Vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat

Een overheerlijke curry boordevol groenten binnen no-time op tafel zetten, dát doe je met dit recept. Naanbrood is perfect om bij curry te serveren zodat je het brood lekker kunt dippen in de smaakvolle saus. Een ideaal recept om op een ontspannen avond op de bank van te genieten.

Eerst even proeven voordat je het recept zelf gaat maken? Dat kan! De koks bij Albert Heijn staan voor je klaar op verschillende locaties tussen 16 t/m 20 maart. Zij geven je de tips en tricks die je nodig hebt om dit recept zelf thuis te maken. Daarnaast bereiden zij het gerecht vers en ter plekke en je mag natuurlijk altijd lekker even proeven. Bekijk de locaties, data en tijden hier!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui fijn.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruidenpasta toe en bak 1 min. mee. Voeg vervolgens 1/3 van het water toe en kook het geheel totdat het water is verdampt. Voeg daarna de Mutti Polpa toe en kook 3 à 5 min. op laag vuur.
3
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Voeg de kikkererwten, tomaat en het overige water toe aan de pan en laat de curry 8 à 10 min. op laag vuur sudderen. Voeg de spinazie, in delen, toe en laat slinken. Breng de curry op smaak met peper.
4
Bak de naambroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd vervolgens in kleine stukken. Hak de koriander fijn. Serveer de curry met naanbrood en garneer met koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via