Vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Vegetarische tikka masala curry met kikkererwten en tomaat

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui fijn.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruidenpasta toe en bak 1 min. mee. Voeg vervolgens 1/3 van het water toe en kook het geheel totdat het water is verdampt. Voeg daarna de Mutti Polpa toe en kook 3 à 5 min. op laag vuur.
3
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Voeg de kikkererwten, tomaat en het overige water toe aan de pan en laat de curry 8 à 10 min. op laag vuur sudderen. Voeg de spinazie, in delen, toe en laat slinken. Breng de curry op smaak met peper.
4
Bak de naambroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd vervolgens in kleine stukken. Hak de koriander fijn. Serveer de curry met naanbrood en garneer met koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Balans
Soort
Curry
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via