Print opties

Sluiten

Vegetarische tomatenstoof met cannellini bonen en aubergine

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de aubergine in plakken. Pel de ui en snijd in halve ringen. Pel de knoflook en snijd in plakjes.
2
Verhit de olijfolie in een braadpan op middelhoog vuur. Fruit de ui glazig, voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg Mutti dubbelconcentraat toe en roer goed door. Voeg de chilivlokken, paprikapoeder en venkelzaad toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.
3
Voeg de Mutti Polpa toe. Hak de peterselie grof en voeg 1/3 toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. stoven.
4
Gril ondertussen de aubergine in de grillpan totdat de grillstrepen zichtbaar zijn op het vruchtvlees. Spoel de cannellini bonen en linzen af onder koud water. Voeg de aubergine, cannellini bonen, Kalamata olijven en Mutti Kerstomaat toe aan de tomatenstoof. Verwarm 5 min. en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de overige peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.