Vegetarische Turkse pizza met aubergine en yoghurtsaus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180C. Snijd de aubergine in blokjes van 3 cm. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de aubergine in 5 min. gaar, er mag een kleur op de aubergine komen.
2
Pel en snijd de knoflook fijn, voeg deze toe aan de aubergine samen met de tomatenpuree en paprikapoeder. Pureer het mengsel met een staafmixer en voeg peper en zout toe.
3
Smeer de wraps in met het auberginemengsel en plaats op een met bakpapier beklede bakplaat en bak dit 5 min. in de voorverwarmde oven.
4
Halveer ondertussen de cherry tomaten en meng dit door de ijsbergsla. Rasp de komkommer grof en meng dit door de Griekse yoghurt. Voeg hier ook peper en zout naar smaak aan toe.
5
Serveer de Turkse pizza met de ijsbergsla en de komkommer-yoghurtsaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.