Snijd de broccoli in kleine roosjes. Maak de peultjes schoon door de uiteindes af te snijden, en daarbij de harde draad mee te trekken. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de babymais in stukken van ongeveer 3 cm. Halveer eventueel de grote shiitakes.
2
Bereid de glasnoedels volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng de sesamolie door de noedels na het koud spoelen.
3
Verhit de zonnebloemolie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Wok de broccoli, paprika en babymais 3 min. op hoog vuur. Voeg de peultjes en shiitake toe en laat 2 min. meebakken.
4
Blus het geheel af met de hoisinsaus, voeg de glasnoedels toe en laat het geheel nog 2 min. doorwarmen op laag vuur.
5
Verdeel de noedels over de borden en maak het gerecht af met cashewnoten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.