Print opties

Sluiten

Venkelsalade met gerookte forel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Halveer de venkel, snijd de harde kern eruit en snijd in dunne plakjes. Houd het venkelloof apart. Snijd de appels doormidden, verwijder het klokhuis en snijd in dunne halve maantjes. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Trek de forel in vlokken uit elkaar.
2
Meng de venkel in een kom met de appel, het citroensap, citroenrasp en de zure room. Breng de salade op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de salade over de bordjes, leg daar de gerookte forel op en garneer met het venkelloof.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.