Print opties

Sluiten

Verse pasta met broccoli-courgettesaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de tomaten in parten. Ris de blaadjes van de takjes basilicum.
2
Verhit een droge pan en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart. Zet de pan terug op het vuur en bak de gerookte spekreepjes in 6 min. krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3
Breng een pan met water aan de kook. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Verhit ondertussen een pan met de olijfolie en bak de groenten uit het pak pureersoep 2 min. Houd het zakje bouillonpoeder apart. Voeg het bouillonpoeder en het water toe en kook met het deksel op de pan in 10 min. gaar. Pureer de groenten met een staafmixer tot een dikke saus en breng op smaak met peper en zout.
5
Roer de tomaten, de broccoli-courgettesaus en de gebakken spekreepjes door de tagliatelle. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de basilicumblaadjes en de pijnboompitten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.