Print opties

Sluiten

Vindaloo curry

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snipper de rode ui. Schil de gember en snijd fijn. Pel de knoflook en snijd grof. Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg de ghee of kokosolie, rode ui, gember, knoflook, gedroogde chilipeper, komijnzaad, venkelzaad, korianderzaad, mosterdzaad en het curryblaadje toe. Bak voor 5 min. en laat afkoelen.
2
Pureer alles in een blender of met een grote vijzel tot een curry pasta.
3
Verhit een pan op middelhoog vuur, voeg de tomatenpuree toe en bak voor 30 sec. Pers de limoen uit. Voeg de zelfgemaakte curry pasta, tomatensaus, (appel)azijn, limoensap, kippenbouillon, donkere palmsuiker, paprikapoeder, kurkumapoeder, kardemom, kruidnagel, zwarte peper, foelie en zeezout toe. Breng heel zachtjes aan de kook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.