Verwarm de airfryer voor op 180°C. Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de sjalot, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder en wat peper en zout met het kipgehakt. Verdeel het kipgehakt in vieren. Rol elk deel kipgehakt tussen twee vellen bakpapier uit tot een dunne lap. Vouw het bakpapier op en plaats 15 min. in de airfryer.
2
Snijd ondertussen de tomaat en komkommer in dunne plakjes. Snijd de jalapeño in ringen. Hak de peterselie grof.
3
Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in een droge pan.
4
Beleg de wraps met de ijsbergsla, tomaat, komkommer, jalapeño, ingelegde rode ui, kip döner en peterselie. Drizzle de knoflooksaus over de wraps. Rol strak op en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.