Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Verhit de roomboter in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de rode ui 2 min. aan tot deze glazig is. Plaats het deksel op de pan en laat de ui 10 min. stoven op laag vuur.
2
Schil ondertussen de appel en snijd in kleine blokjes. Voeg de appel en basterdsuiker toe aan de ui en laat dit 5 min. karamelliseren. Voeg de rode wijn en balsamico azijn toe en laat het geheel 15 min. zachtjes doorkoken.
3
Verwijder ondertussen de witte korst van de brie en snijd in blokjes. Maal de brie 10 min. in de foodprocessor of hakmolen tot deze licht en luchtig is. Voeg geleidelijk de slagroom toe. Bak ondertussen het stokbrood volgens aanwijzingen op de verpakking.
4
Breek de pecannoten in grove stukken. Verdeel de luchtige brie in een diep bord of kom. Verdeel de uienmarmelade over de brie. Strooi de pecannoten en tuinkers over het geheel en serveer met stokbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.