Print opties

Sluiten

Vispie met Aziatische groenten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 175°C. Breng een grote pan water aan de kook. Schil de aardappels, snijd doormidden en kook gaar in 15 à 20 min.
2
Stamp de aardappels met kruidenroomkaas en de helft van de boter. Snijd de bieslook en peterselie fijn. Voeg de eidooier, bieslook, peterselie en de helft van de melk toe en meng goed door. Voeg nootmuskaat en peper en zout naar smaak toe en zet apart.
3
Smelt de resterende boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer goed door met een garde zodat er een roux ontstaat. Voeg geleidelijk de overige melk toe zodat er een dikke saus ontstaat. Voeg venkelzaad en peper en zout naar smaak toe. Laat even koken op laag vuur tot een dikke saus.
4
Breng de zalmfilet en kabeljauwhaas op smaak met peper en zout en snijd in stukken van circa 5 cm. Snijd de paksoi in dikke repen, de bimi in drieën en de shiitake doormidden.
5
Leg de groenten in een ovenschaal en leg hier de zalm en kabeljauw op. Giet de saus over het geheel. Bedek de groenten en vis met de aardappelpuree en vorm een mooi patroon in de puree. Strooi de paneermeel over het geheel.
6
Zet de vispie 40 min. in de oven totdat deze mooi bruin is en de saus borrelt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.