Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Vistaco’s met mangosalsa en avocado-yoghurtsaus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1 limoen, sap en rasp
3½ el zonnebloemolie
½ zakje taco seasoning mix à 35 gr
600 gr pangasiusfilet
1 rode ui, gesnipperd
1 rode paprika, in kleine blokjes
1 mango, geschild en in blokjes
Peper en zout
1 avocado, geschild en in stukken
300 ml magere yoghurt
5 gr munt
12 tacoschelpen
Eventueel: extra munt en koriander
Keukenbenodigdheden
Staafmixer
1
Meng het limoensap met 4/7 deel van de olie en de taco seasoning mix en marineer hierin de vis 10 minuten.
2
Meng ui, paprika en mango met 1/7 deel olie en breng op smaak met peper en zout.
3
Doe de avocado met de yoghurt, muntblaadjes en limoenrasp in een hoge beker en mix tot een gladde saus met een staafmixer.
4
Bak de vis in een koekenpan in 2/7 deel olie in 3-4 minuten per kant gaar en goudbruin. Breek de vis in stukjes.
5
Vul de tacoschelpen met de salsa, de gebakken vis en de avocadosaus. Garneer eventueel met extra koriander en munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.