Verwarm de oven voor op 180°C. Steek met de kerststeruitsteker het casinobrood in de vorm van kerststerren.
2
Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin van de wortel, schil de wortel en snijd over de lengte doormidden. Verdeel de bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel de olijfolie over het geheel en breng op smaak met peper en zout. Zet 15 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de rode biet in dunne plakken en hak de krulpeterselie grof.
4
Verhit een pan met ½ van de roomboter en bak ½ van de kerststerren goudbruin. Herhaal dit met de overige roomboter en de kerststerren.
5
Verdeel de vitello tonnato en de rode biet over een bord en leg de kersttoastjes en geroosterde bospeen ertussen. Verdeel de tonnato saus en kappertjes over de vitello en garneer met de krulpeterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.