Verwarm de oven voor op 170°C. Giet de zongedroogde tomaten af en snijd in reepjes. Pel en rasp de knoflook, meng met de olijfolie en wat peper en zout in een kommetje.
2
Snijd de appel in plakjes en steek daar met de koekjesuitsteker of een mes sterren uit.
3
Snijd het stokbrood open en leg, met de snijkanten naar boven, op een bakplaat. Bestrijk het stokbrood met de knoflookolie en bak 6-8 min. in de oven, of tot het stokbrood goudbruin en knapperig is.
4
Verdeel ondertussen de slamelange over de bordjes. Leg daar de vitello tonnato, zongedroogde tomaten en appelsterren op en besprenkel met de vitello tonnato saus.
5
Snijd het knoflookbrood in stukken en serveer bij de vitello tonnato.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.