Print opties

Sluiten

Vlaflip

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Pureer voor de vruchtensaus in een kom de aardbeien, frambozen en de poedersuiker met een staafmixer. Zet een zeef op een andere kom, schenk de vruchtensaus erin en duw de saus met de bolle kant van een lepel door de zeef. Op die manier blijven de pitjes in de zeef achter en ontstaat een gladde saus. Zet de saus apart tot gebruik.
2
Maak de biscuits tot grove kruimels met een keukenmachine of deegroller en zet apart. Zet de glazen klaar en bouw de vlaflip in lagen op. Start met een dunne laag koekkruimels, gevolgd door vanillevla. Schenk een laag van de vruchtensaus op de vanillevla en ga door met een laag yoghurt. Herhaal deze de stappen nogmaals.
3
Top de vlaflip af met kruimels. Serveer de vlaflip direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.