Volkoren club sandwich met hummus, kipfilet & gegrilde paprika
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verhit een grillpan op hoog vuur en een grote koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de boterhammen in een droge pan, 1 min. per kant.
2
Snijd intussen de paprika in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Besprenkel de paprika met een snufje zout. Gril de paprika 3 tot 5 min. per kant. Snijd de paprika na het grillen in reepjes.
3
Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes. Besmeer 2/3 boterhammen met een eetlepel hummus. Verdeel de rucola over deze boterhammen.
4
Verdeel de gerookte kip over de helft van de met rucola belegde boterhammen, verdeel de paprika over de andere boterhammen. Stapel de boterhammen met paprika op de boterhammen met kip. Leg de laatste boterhammen hierop.
5
Steek de cocktailprikkers in de tegenovergestelde hoeken van de boterhammen. Snijd de boterhammen schuin door de helft.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.