Print opties

Sluiten

Volkoren pita met kipkebab en yoghurtsaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng het kipgehakt met de mix voor kip pikant. Draai het gehakt tot worstjes van 50 gr per stuk, druk ze iets plat en zet apart.
2
Rasp de schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Hak de dille fijn. Meng de dille samen met de rasp van de limoen en de helft van het limoensap door de Griekse yoghurt.
3
Pel en snijd de rode ui in halve ringen van een ½ cm dik. Snijd de ijsbergsla grof en snijd de komkommer in plakjes. Meng de ui, ijsbergsla en komkommer met het overige limoensap.
4
Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Vet een grillpan in met olie en verhit op hoog vuur. Gril het gehakt 2 min. op één zijde, draai het vuur laag en gaar de worstjes 4 min. verder op de andere zijde.
6
Snijd de pita open en vul met de salade en kebabworstjes. Vouw de pita dicht en serveer met de yoghurtsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.