Print opties

Sluiten

Volkorenrijstsalade met kikkererwten

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een grote kom.
2
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, schil ze en snijd in parten. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
3
Snijd de courgette en de paprika’s in blokjes van 0,5 cm en de cherrytomaten in kwarten. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de vrucht (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers uit. Giet de tonijn af, bewaar de olie.
4
Meng de rijst met de kikkererwten, courgette, paprika, tomaat, tonijn, dressing en olijfolie. Breng op smaak met peper, eventueel zout en citroensap. Verdeel de rijstsalade over de borden en leg de partjes ei erop.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.