Print opties

Sluiten

Volkorenspaghetti met zalm en boerenkool

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel de ui, halveer en snijd in de lengte in dunne repen. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de ui 3 min. op hoog vuur tot het iets kleurt. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10-12 min. smoren. Roer af en toe.
2
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de boerenkool toe en kook de laatste minuut mee. Snijd de zalm in stukjes.
3
Meng de zuivelspread en zalm door de gesmoorde ui. Giet de pasta en boerenkool af, vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta en boerenkool door de uiensaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.