Mix de boter met de eieren, yoghurt en melk. Mix in een andere kom het zelfrijzend bakmeel met de kristalsuiker en het zout. Doe de ingrediënten bij elkaar en spatel door tot een glad beslag.
2
Vet een wafelijzer in en verdeel wat van het beslag over het wafelijzer. Bak nu de wafels goudbruin en herhaal totdat het beslag op is. Laat de wafels afkoelen op een rooster.
3
Smelt beide soorten chocolade los van elkaar (!) ai bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Hak de pistachenoten fijn. Verkruimel de gevriesdroogde aardbei of framboos. Prik een ijsstokje in de wafels en wentel ze door de pure of witte chocolade. Top af met de pistachenoten, het gevriesdroogde fruit en blauwe bessen en laat 20 min. uitharden in de koelkast voor het serveren.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.