Print opties

Sluiten

Watermeloensalade met munt, feta & peultjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Keukenbenodigdheden
1
Snijd iedere kipfilet in 4 repen. Maak een marinade met 2 el olie en de lemon pepper en marineer hier de kipfilet in. Laat 15 minuten staan.
2
Blancheer de peultjes 3 minuten in gezouten water, giet af, spoel af onder koud water en halveer ze.
3
Hak de helft van de munt fijn. Meng sap en rasp van de limoen met 2 el olijfolie, gehakte munt en peper en zout tot een dressing.
4
Meng de watermeloen, peultjes en komkommer met de dressing en brokkel er feta overheen.
5
Gril de kipfilet in 8 minuten in een grillpan of op de barbecue en keer regelmatig. Serveer de kip bij de salade en garneer met de rest van de muntblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.