Print opties

Sluiten

Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Halveer de aardbeien en meng ze met het limoenrasp en -sap, basilicum en poedersuiker. Laat 10 min. marineren.
2
Klop ondertussen de eieren in een diep bord los met de melk en kaneelsuiker. Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
3
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Serveer de wentelteefjes met de gemarineerde aardbeien.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.