Print opties

Sluiten

Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Schil en rasp de appel. Meng de appel, bramen en de helft van de kaneelsuiker door de zuivelspread en besmeer er de helft van de sneetjes brood mee. Bedek met de rest van de sneetjes brood, zodat je sandwiches krijgt.
2
Klop de eieren in een diep bord los met de melk en de rest van de kaneelsuiker. Wentel de sandwiches door het ei-melkmengsel en laat ze er 1 min. in liggen.
3
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak per keer 2 sandwiches in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest. Snijd de wentelteefjes doormidden en bestrooi eventueel met extra kaneelsuiker. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.