Wentelteefjes van suikerbrood met speculaaskruiden en walnootijs
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Snijd het suikerbrood in 8 plakken. Klop de eieren los samen met de melk en de Verstegen Specerijenmix voor Koek & Speculaas.
2
Verwarm een pan met 180 gr slagroom en de Verstegen Steranijs op laag vuur voor 15 min., zodat de smaak van de steranijs in de slagroom trekt. De slagroom mag niet koken. Giet de slagroom in een bak en zet deze in de koelkast tot het koud is.
3
Hak ondertussen de kruidnoten grof tot een crumble.
4
Verwarm een pan met roomboter op middelhoog vuur. Haal het suikerbrood door het ei mengsel en bak deze vervolgens 6 min. tot goudbruin. Herhaal dit tot het suikerbrood op is.
5
Haal ondertussen de slagroom uit de koelkast en voeg hier de overige slagroom en de suiker aan toe. Klop tot slagroom dikte met een mixer.
6
Serveer de wentelteefjes met de kruidnoten crumble, steranijs slagroom en het walnootijs.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.