Smelt de Werther’s Original samen met de melk in een kleine steelpan met dikke bodem op laag tot middelhoog vuur. Breng dit tot net onder het kookpunt. Dit kan enkele minuten duren. Houd de vloeibare karamel vervolgens warm op laag vuur.
2
Was de appels en droog goed af. Verwijder het steeltje met een klein mesje. Steek in elke appel een lollystokje op de plek van het steeltje.
3
Hak de pecannoten grof. Verdeel de gehakte pecannoten, nougatine en marshmallows elk apart in een kom.
4
Zet een groot bord, dienblad of bakplaat klaar met bakpapier. Doop de appel in de karamelsaus, naar wens, bijvoorbeeld helemaal of voor ¾, en draai rond. Laat even kort uitlekken boven de pan en verwijder met een lepel overtollig karamel aan de onderkant van de appel.
5
Rol de appel vervolgens door de pecannoten, nougatine of marshmallows naar wens. Plaats op het bakpapier om af te laten koelen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.