Print opties

Sluiten

Whipped brie met honing-boter brioche

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van de sneetjes brioche en leg de sneetjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster 2 min. in de oven zodat ze iets drogen en stevig worden.
2
Klop ondertussen de roomboter samen met de bruine suiker en 50 gr honing op. Haal de brioche uit de oven, besmeer alle kanten met de honing-boter en bak 8 min. verder in de oven tot de bovenkant goudbruin en gekaramelliseerd is. Laat iets afkoelen.
3
Snijd ondertussen de korst van de brie en meng samen met de roomkaas en het zout luchtig en glad in een hakmolen. Schep in een spuitzak met een spuitmondje.
4
Verdeel de whipped brie over de sneetjes brioche. Top af met tijm, drizzle de overige honing eroverheen en verdeel de frambozen en blaadjes munt over de sneetjes. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.