Print opties

Sluiten

Witte asperges met ham en ei

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Was de asperges met koud water. Schil de asperges met een dunschiller en snijd ongeveer 3 cm van de uiteinden af. Pak de aspergepan of een grote pan en kook de asperges in ongeveer 15 min. gaar.
2
Zet nog een pan met water op en kook ondertussen de krieltjes 15 min., tot ze gaar zijn. Breng een andere pan met water aan de kook en kook de eieren 8 min.
3
Bereid ondertussen de saus voor de asperges met boter en volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd eventueel de ham in reepjes of blokjes. Pel de gekookte eieren en prak ze fijn.
4
Verdeel de asperges over 3 borden. Verdeel de ham en de aspergesaus over de asperges. Strooi de fijngeprakte eieren over de asperges. Doe de krieltjes erbij en garneer het gerecht met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.