Snijd de courgette in dunne linten op de mandoline of met een kaasschaaf. Schil de asperges, snijd 2 cm van de onderkant en gooi dit weg. Snijd de rest in schuine stukken van 3 cm.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges in 7 min. beetgaar. Giet af. Snijd ondertussen de dille fijn. Verhit een grillpan met 1/3 van de olijfolie en gril de courgette plakken 3 min.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 4 min. zacht. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel ze en snijd in kwarten.
4
Verhit een pan met de overige olijfolie en bak de opbakaardappeltjes en asperges 6 min. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de aardappeltjes en asperges over de borden en verdeel hier de courgettelinten, jonge bladsla, dille en geitenkaas met honing over. Leg de eieren op de salade en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.