Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bodem van de taartvorm met bakpapier. Mix de granola, honing, notenmelange en dadels fijn in de keukenmachine en verdeel dit over de bodem van de taartvorm. Zet de taartvorm 20 min. in de oven en laat 10 min. afkoelen.
2
Week ondertussen de gelatine in koud water. Verhit een pan met de diepvries bosvruchten, 20 gr suiker en het water. Knijp het water uit de gelatine en voeg de gelatine toe. Roer door, giet 2/3 op de granola bodem en zet 30 min. in de koelkast.
3
Verhit ondertussen de slagroom en ½ van de rozemarijn in een pan tot net onder het kookpunt. Giet dit op de witte chocolade in een kom en laat al roerend smelten. Haal de rozemarijn uit het chocolademengsel en giet op de granolataart. Zet 1 uur in de koelkast.
4
Mix ½ van de fruitmix door de overige suiker. Ris de blaadjes van de overige rozemarijn en snijd deze fijn.
5
Pureer de overige 1/3 fruitvulling licht, schep in de spuitzak en decoreer over de taart. Verdeel de gesuikerde en ongesuikerde fruitmix, stoofperen en het overige takje rozemarijn over de bovenkant van de taart en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.