Print opties

Sluiten

Witte chocolade frambozen rolls

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Rol het croissantdeeg uit tot een rechthoek. Besmeer het deeg volledig met witte chocoladepasta en frambozenjam.
2
Rol het deeg strak op vanaf de korte zijde en snijd in 6 gelijke plakken. Leg de rolletjes in een ovenschaal en bak 15–18 min. tot goudbruin en gaar.
3
Meng ondertussen de roomkaas met de poedersuiker en het vanille-extract tot een glad glazuur. Laat de rolls even afkoelen en verdeel het glazuur erover.
4
Rasp de witte chocolade. Garneer de rolls met verse frambozen en witte chocolade rasp.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.