Deze witte chocolade frambozen rolls zijn luchtig, zoet en fruitig tegelijk. Perfect voor bij een zomerse brunch of als feestelijk dessert. De combinatie van witte chocolade, frambozen en zacht croissantdeeg maakt dit recept onweerstaanbaar én snel klaar.
Bezoek over de vloer, maar geen idee wat je moet serveren bij de koffie of thee? Wij weten het wel: een cinnamon roll! Dit Zweedse broodje wat beter bekend staat als kaneelbroodje is makkelijk om te maken en lekker van smaak. Je kan gaan voor een klassiek kaneelbroodje of een gevuld kaneelbroodje met appel, maar je kan ook kiezen voor een verrassende twist. Zo gaan we in dit recept voor witte chocolade frambozen rolls, waarbij we croissantdeeg vullen met witte chocoladepasta en frambozenjam. De rolls toppen we vervolgens af met een roomkaasglazuur, verse frambozen en geraspte witte chocolade. Heerlijk!
In plaats van witte chocolade frambozen kan je ook gaan voor speculoos rolls, waarbij we het croissantdeeg vullen met speculoospasta en aftoppen met speculoos koekjes. Deze Oreo rolls zijn ook heerlijk van smaak. Croissantdeeg gevuld met chocoladepasta en verkruimelde Oreo’s, afgetopt met een roomkaasglazuur en Oreo koekjes. Of wat dacht je van deze s’mores rolls? Onmisbare ingrediënten zijn marshmallows, digestive koekjes en chocolade.
Wil je met de basis kaneelbroodjes juist aan de slag? Probeer dan eens een variant als deze cinnamon roll toast. Het beste van een kaneelbroodje komt hierin naar voren, maar dan in de vorm van een pull apart brood. Ideaal om te delen! Of pak uit en maak deze cinnamon roll taart. Eigenlijk is deze taart een kaneelbroodje XXL. Met maar 8 ingrediënten maak je al deze taart. Voor het ontbijt of voor de lunch zijn deze binnenstebuiten cinnamon rolls onweerstaanbaar lekker. De combinatie van wentelteefjes en cinnamon rolls is er eentje voor in de boeken.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment