Schil de peren en verwijder het klokhuis. Schil de aardappelen, snijd deze in stukken van 2 cm en spoel onder koud water.
2
Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 15 min. gaar. Pureer de aardappelen tot een puree en roer de roomboter erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm ondertussen een pan met de suiker, witte wijn, kaneelstokjes en het water, breng aan de kook. Voeg de peren toe en kook nog 45 min.
4
Bereid de sukadelappen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de rode kool in een steelpan.
5
Verdeel de aardappelpuree, rode kool en sukadevlees over de borden. Leg de stoofpeertjes op de borden en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.