Print opties

Sluiten

Wok met aubergine en broccoli

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de sjalot en pel en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in grove stukken. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook. Voeg na 3 min. de aubergine en broccoli toe samen met wat peper en zout en bak 1 min. Voeg het water toe en doe de deksel op de pan. Laat 5 min. stomen.
3
Bak de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin en zet apart. Voeg de noedels, hoisin saus en sojasaus toe en roerbak 3 min. mee. Hak ondertussen de bieslook fijn.
4
Verdeel het wokgerecht over de borden en garneer met de sesam en bieslook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.