Print opties

Sluiten

Wortelwellington met kruidencrème

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het loof van de bospeen en houd apart. Snijd de bospeen en rode biet in plakken met de mandoline of kaasschaaf.
2
Snijd de preien over de breedte door de helft en vervolgens ook over de lengte. Rol het bladerdeeg uit en verdeel de kruidenroomkaas erover. Leg de helft van de prei, de helft van de bospeen en de helft van de rode biet gestapeld op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om de groenten heen en druk het bladerdeeg dicht met een vork. Herhaal dit bij het andere bladerdeeg met de rest van de groenten.
3
Scheid het ei en smeer de wortelwellingtons in met het eigeel. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de geraspte kaas erover. Plaats 25 min. in de oven.
4
Haal de wortelwellington uit de oven en garneer met het loof van de bospeen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.