Verwarm de oven voor op 200°C. Besmeer voor de wrap pizza Bianca de tortilla wrap met de crème fraîche. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de paprika en snijd in reepjes. Verdeel de paprika over de tortilla en bestrooi met de geraspte kaas naar keuze.
2
Besmeer voor de wrap pizza Rosso een tortilla wrap met de tomatensaus. Snijd de champignons in plakjes en verdeel over de tortilla. Bestrooi met de geraspte kaas naar keuze.
3
Besmeer voor de wrap pizza Tartufo de tortilla wrap met de crème fraîche. Verdeel de plakjes chorizo en bestrooi met de geraspte kaas naar keuze.
4
Plaats de wrap pizza’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak voor 10 tot 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Pluk ondertussen de blaadjes van de basilicum.
5
Haal uit de oven en verdeel de basilicumblaadjes over de wrap pizza Bianca. Verdeel de rucola en wat druppels truffelolie over de wrap pizza Tartufo. Snijd de wrap pizza’s in punten en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.